Αρχική Σελίδα

Goldture Tech Limited Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Goldture τεχνολογία Limited είναι υψηλοί φημισμένοι επαγγελματικοί κατασκευαστής και ένας εξαγωγέας όλων των ειδών λαμπτήρα των οδηγήσεων, που ενσωματώνει με στην έρευνα & την ανάπτυξη, την κατασκευή και το μάρκετινγκ.


Goldture τεχνολογία Limited το πεδίο περιλαμβάνει: Οι οδηγήσεις κολυμπούν το λαμπτήρα των ελαφριών, εσωτερικών & υπαίθριων οδηγήσεων λιμνών.

 

Οι οδηγήσεις κολυμπούν το φως λιμνών περιλαμβάνουν το βολβό PAR56 των οδηγήσεων, τοποθετημένο οδηγήσεων φως λιμνών των επίπεδων επιφάνεια, γεμισμένη ρητίνη αντικατάσταση PAR56, Pentair των οδηγήσεων & φως λιμνών Hayward, επίκεντρο λιμνών των οδηγήσεων, των μαλακών οδηγήσεων ρητίνης γεμισμένη ελαφριά εξάρτηση λιμνών των οδηγήσεων λιμνών ελαφριά, ενσωματωμένη, ελαφριά κατοικία λιμνών PAR56 των οδηγήσεων, ect.

 

Ο λαμπτήρας των εσωτερικών οδηγήσεων περιλαμβάνει τις οδηγήσεις κάτω από το φως, φως επιτροπής των οδηγήσεων, φως σωλήνων των οδηγήσεων, ect.

 

Ο λαμπτήρας των υπαίθριων οδηγήσεων περιλαμβάνει τον προβολέα των οδηγήσεων, φωτεινός σηματοδότης των οδηγήσεων, λαμπτήρας των ηλιακών οδηγήσεων, ect.

Εκτός από το λαμπτήρα των οδηγήσεων η μόνος-κατασκευή του προϊόντος & επισκευάζει, Goldture συνεργάζεται επίσης στενά με τους οικοδόμους προϊόντων διάφορων κύριων οδηγήσεων στην Κίνα για το μακροπρόθεσμο. Μπορούμε να παρέχουμε σχεδόν τα προϊόντα όλων των οδηγήσεων τύπων που οι πελάτες χρειάζονται. Επίσης μπορεί να παρέχει τα προϊόντα πολλών ειδικών οδηγήσεων τύπων ως απαίτηση του πελάτη.

Εστιάζοντας στη διεθνή αγορά, Goldture έχει τοποθετήσει την προτεραιότητα και στην ποιότητα των προϊόντων και στην υπηρεσία. Το ποιοτικό πρόγραμμά μας αρχίζει μόλις τοποθετείται η διαταγή του πελάτη, και θα ακολουθήσει κατευθείαν κάθε στάδιο συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής, συνέλευση, τελική δοκιμή, συσκευασία, και αποστολή για να εξασφαλίσει της ποιότητας και της προδιαγραφής. Αυστηρά ως απαιτήσεις του πελάτη. Υποσχόμαστε κάθε παρεχόμενα προϊόντα των οδηγήσεων θα εξεταστούμε αυστηρά και θα είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε πριν από την παράδοση. Η ποιότητα και η υπηρεσία σε όλες τις περιοχές μας είναι τι μας θέτει εκτός από τους ανταγωνιστές μας, επίσης ο βασικός λόγος που χτίζει τη φήμη μας παγκοσμίως. Είμαστε δεσμευμένοι στην ποιότητα και την υπηρεσία!

Ήδη, Goldture έχει σταθερή και μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση οργάνωσης με τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου ανατολικού Ασιάτη, μέσος Ασιάτης, νοτιοανατολικό σημείο Ασιάτης, νότος ασιατικά, Μεσο-Ανατολικός, δυτικοευρωπαϊκά, ανατολικο-ευρωπαϊκός, βορειοαμερικανικά, νότος - αμερικανικά, αφρικανικά, χώρες της Ωκεανίας. Πολλοί μας παρείχαν τα πρότυπα προϊόντων ότι των οδηγήσεων είναι καυτές πωλήσεις στην υπερπόντια αγορά. Είμαστε ειλικρινά έτοιμοι να συνεργαστούμε με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο για το αμοιβαίο όφελος και την πρόοδο.

Το Goldture είναι πολύ σοβαρό για την ανάπτυξη της επιχείρησης και σας βεβαιώνουμε της καλύτερων δυνατών υπηρεσίας και της προσοχής όποτε μας έρχεστε σε επαφή με. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοί και εύκαμπτοι. Είμαστε έτοιμοι να χτίσουμε μια ισόβια σχέση με σας ως προμηθευτή, συνεργάτη και φίλο.

Ανυπομονούμε να λάβουμε νέα από σας ανά πάσα στιγμή!

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το 2012, η παλαιά compamy Co. βιομηχανίας Goldture ονόματος, ΕΠΕ καθιερώθηκε, και άρχισε στην παραγωγή της υποβρύχιας ελαφριάς σειράς των οδηγήσεων, παραδείγματος χάριν, βολβός PAR56 των οδηγήσεων, τοποθετημένο επιφάνεια φως λιμνών.

 

Το 2013, προσθέτουμε το ελαφρύ προσάρτημα λιμνών Pentair Hayward, επίκεντρο λιμνών των οδηγήσεων στον κατάλογό μας.

 

Το 2014, αρχίσαμε να επεκτείνουμε την επιχείρησή μας με την προσθήκη του προβολέα των οδηγήσεων, του φωτεινού σηματοδότη των οδηγήσεων στον κατάλογό μας, και επίσης της παραγωγής.

 

Το 2016, προσθέτοντας το φως λιμνών των οδηγήσεων τζακούζι, γεμισμένο ρητίνη φως λιμνών των οδηγήσεων στην υποβρύχια ελαφριά σειρά.

 

Το 2017, αλλάξαμε το όνομα επιχείρησής μας Goldture τεχνολογία Limited.

 

Το 2018, βάζουμε το βολβό των ανώτατων ελαφριών, εσωτερικών οδηγήσεων των ελαφριών, εσωτερικών οδηγήσεων σωλήνων των εσωτερικών οδηγήσεων στην επιχειρησιακή σειρά μας.

 

Το 2019, αρχίζουμε την παραγωγή του φωτός λιμνών φίμπεργκλας των οδηγήσεων.

 

 

 

 

 

Goldture Tech Limited
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : HKGOLDTURE

Αριθμός Υπαλλήλων : 10~60

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Goldture Tech Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Goldture Tech Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Goldture Tech Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Goldture Tech Limited Πιστοποιήσεις